Eliberari Parcari Private

Art. 256

Tulburarea de posesie

(1) Ocuparea, în întregime sau în parte, fără drept, prin violenţă sau ameninţare ori prin desfiinţarea sau strămutarea semnelor de hotar, a unui imobil aflat în posesia altuia se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

(2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.


Îngerii Galbeni oferă proprietarilor de parcări sau terenuri care permit, direct sau indirect, accesul auto în incintă, să aleagă, așa cum e firesc, cine are dreptul SAU NU să oprească/parcheze/staționeze un autovehicul/utilaj/moped ș.a.m.d. pe respectiva proprietate PRIVATĂ!
Acțiunea efectiva de ridicare/indisponibilizare a “nedoriților” balează in jurul tipului de parcare ( nr. locuri, dimensiune cai de acces, tipul solului – betonat, pământ, pietriș…, cabluri prezente la înălțime mai mică de 4 m, ș.a.m.d.) și al obiectului de activitate desfășurat de beneficiarul contractului (magazin, bloc locuințe, restaurant, unitate medicală, pensiune, ș.a.m.d.) Pe lângă disciplina și bun simț în parcare, beneficiarul unui astfel de contract mai poate avea si alte avantaje, deloc de neglijat:

  1. deszăpezire parțială/totală a suprafeței obiectivului contractat/ anexelor
  2. defrișare vegetație/exces de vegetație (unde e cazul)
  3. montare indicatoare rutiere standard (acolo unde e cazul)
  4. montare panouri informare clienți/vizitatori despre regulamentul de parcare
  5. trasare/întreținere marcaje la sol de delimitare a locurilor de parcare sau a căilor de acces
  6. paza obiectivului prin simpla prezențtă a angajaților noștri, dar, atenție, NU CONTRACTUAL
  7. monitorizare video (acolo unde este cazul)
  8. asigurarea suportului juridic al întregii activități

BONUS: remorcarea gratuită sau cu costuri modice, a oricărui vehicul defect/lovit pe raza mun. TM, care aparține beneficiarului și este inclus într-o listă de autovehicule reciproc acceptată odată cu semnarea contractului (ofertă supusă unor termeni şi condiții gen “in limita stocului disponibil…”
ATENŢIE: absolut toate costurile aferente celor “8 puncte” amintite ne revin INTEGRAL, beneficiarul neavând nici un fel de implicare financiară în derularea contractului!!!, iar costurile de indisponibilizare/ridicare/depozitare a “nedoriților” sunt suportate de aceștia , pentru simplul motiv că nu aveau ce căuta acolo.