Tarife

NU PERCEPEM TAXA DE MANIPULARE !!! **

Tarife fixe, diferentiate de TMA-ul (Masa Totala Maxima Autorizata – rubrica F1 in certificatul de inmatriculare) fiecarui vehicul in parte.

Grup A – vehicule cu TMA < 1500 kg *

A1 – STRICT in Timisoara  = 88 lei

A2 – Timisoara + max. 40 km = 88 lei + 3,18 lei/km

A3 – Timisoara + mai mult de 40 km = 88 + 2.18 lei/km

Grupa B – vehicule cu TMA intre 1501 kg si 2300 kg

B1 – STRICT in Timisoara = 118 lei

B2 – Timisoara + max. 40 km = 118 lei + 3.58 lei/km

B3 – Timisoara + mai mult de 40 km = 118 lei + 2.58 lei/km

Grupa C – vehicule cu TMA intre 2301 kg si 3500 kg

C1 – STRICT in Timisoara = 218 lei

C2 – Timisoara + max. 40 km = 218 lei + 3.88 lei/km

C3 – Timisoara + mai mult de 40 km = 218 lei + 2.88 lei/km

Grupa D – vehicule cu TMA > 3500 kg

Avand in vedere ca acest segment este mult prea diversificat pentru a putea emite preturi fixe, intrucat cuprinde de la vehicule gen camionete mici, identice cu cele sub 3.5 tone, pana la capete de TIR, cu/fara remorca, de peste 20 de tone, propunem sa negociem pe email/telefon.

Lasand la o parte dimensiunile vehiculului respectiv, adnotam, ATENTIE, cu caracter STRICT INFORMATIV, unele repere cum am putea indruma catre o evaluare corecta a comenzii:

Strict in Timisoara, transportul vechiculelor de mare tonaj nu se taxeaza la kilometri ci doar timpul (minutele) incarcarii, transportului efectiv si descarcarii acestora, intrucat, in foarte multe cazuri, din cauza inaltimii cabinelor, sunt necesare manevre pentru impingerea cablurilor de tot felul aflate la inaltimi ilegale (sub 5m de sol).

In afara Timisoarei, se calculeaza timpul de parcurgere pana la iesirea din orasul Timisoara, la care se adauga, dus-intors, o taxa cuprinsa intre 3.58 lei – 8.88 lei/km.

 

* Ne referim la kilometrii parcursi doar de la iesirea din orasul Timisoara, pana la intrarea in Timisoara la intoarcere.

** Nu dorim sa contorizam manipularea (incarcarea + descarcarea + stationarea) aferenta comenzii dumnevoastra. In acelasi timp, ne vedem obligati sa atragem respectuos atentia asupra volumului de lucru necesar unui vehicul perfect functional, dar care, spre exemplu, are numerele de inmatriculare expirate spre deosebire de orice alt vehicul aflat in sant, pe camp, in curtea unei case, lovit in stalp sau fara una sau mai multe roti, in mijlocul unei intersectii.

Rasfoind mai multe pagini de specialitate, tragem usor concluzia ca manipualrea unei masini nu dureaza nicicum mai mult de 5-10 minute.

In acest sens, noi oferim, in preturile fixe afisate la grupele – A,  B, C – 15 sau chiar 20 de minute gratuite de manipulare (incarcare + descarcare + stationare), intelegand astfel ca beneficiarul comenzii este de acord ca nu putem stationa, de exemplu, asteptandu-l sa isi rezolve diverse chestiuni personale.

In cazul in care cele 20 de minute GRATUITE sunt depasite se va percepe o taxare de 14.80 lei / minut (grupele A + B), sau 24.80 lei / minute (grupele C + D)!

 

Unitatea 1- max. 8 tone / accidente grave / vehicule mare tonaj / utilaje grele
Unitatea 2 – Unitate 4×4, constatare/securizare accidente rutiere, posibil 7 persoane
Unitatea 3 –  max.1,5 tone/tamponari usoare/defectiuni
Unitatea 4 – defectiuni / accidente usoare / impotmoliri / utilaje usoare
Unitatea 5 – max. 3 tone/utilaje/microbuze
Unitatea 6 – uz extern exclusiv (RO, UE), posibil 8 persoane/ 2 auto simultan.
Unitatea 7 –  dotare: generator electric de putere, cablu de curent, scule vulcanizare, mecanica simpla, stanga pentru tractare auto mici/medii defecte, halogene de asistenta/securizare interventii complexe
Unitatea 8 – exclusiv uz extern (RO, UE) exclusiv